 
 
 
 FLAŞ HABER
FLAŞ HABER                            
 Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye’de oyuna müdahale edebilen en iyi teknik direktör olduğunu söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Aybaba’ya bir basın mensubu tarafından son iki haftada oyuncu değişikliklerinde hatalı kararlar verdiğine yönelik yapılan eleştirileri nasıl değerlendirdiği soruldu. Bunun üzerine konuşan Aybaba, basın mensubundan hangi oyuncunun hatalı değiştirildiğini sordu.
Ardından konuşmasını sürdüren Samet Aybaba, “Bu işin içinde 45 yıldır varım. Futbolcu ne zaman değişir, ne zaman değişmez ben bilirim. Benden başka kimse bilemez. Sadece tartışır. Bir takımın başındaki teknik direktör, hafta başından itibaren her gün yemekte bile birlikte olduğu oyuncuların ne yapacağını, ne yapmayacağını, kimin oyuna gireceğini, kimin oyuna girmeyeceğini bilmiyorsa zaten teknik direktörlük yapamaz. Biz de bu işi bildiğimiz için bu kadar yıldır bu ülkede teknik direktörlük yapıyoruz. Bu konuları fazla abartmaya gerek yok” dedi.
Türkiye’de oyuna müdahale eden en iyi teknik direktör olduğunu söyleyen Aybaba, devamında şöyle konuştu:
“Arkadaşlar futbolu çok iyi bilirim. Bazı eksikliklerim vardır ama futbolu iyi bilirim. Size yansıtmadığımız saha için bir sürü şeyler oluyor. Siz bilmediğiniz için tartışıyorsunuz. Doğaldır. Ama oyuncu değişikliklerinde yanlış yapma yüzdemiz çok düşük.” 
Kaynak: IHA-YEREL
 
            
                    Henüz yorum yapılmadı,
                    İlk Yorum yapan siz olun...
                
 ANKET
ANKET
 YAZARLAR
YAZARLAR
 ALINTI YAZARLAR
ALINTI YAZARLAR
 SON DAKİKA
SON DAKİKA
 HAVA DURUMU
HAVA DURUMU
 E-GAZETE
E-GAZETE
 SAYFALAR
SAYFALAR                               
 HABER ARŞİVİ
HABER ARŞİVİ                                 
 LİNKLER
LİNKLER
 DUYURULAR
DUYURULAR